Historien om TS Trykk

TS Trykk ble startet av Tom Storli på begynnelsen av 2000-tallet. Tom har mange års erfaring med trykking av brosjyrer, flyere, magasiner, plakater og bøker. Han startet med en liten trykkmaskin som trykket A3-papir i fire farger, og derifra gikk det ikke lange tiden før trykkmaskinene ble flere, omsetningen større, og lokalene ble for små.

TS Trykk har 17 medarbeidere og maskiner av ypperste kvalitet. Vi leverer kun kvalitetsarbeid som stemmer med ordren og forventet resultat. Vi trykker brosjyrer, magasiner, flyers, plakater, bøker og det meste som kan trykkes.

Vi ødelegger ikke nattesøvnen din. Vi holder det vi lover og prisen er det ingen som krangler på. Kundene snakker tydeligvis bra om oss, for vi får stadig nye kunder som er ute etter det beste et trykkeri kan levere. Kom til oss med både store og små opplag, vi skal holde det vi lover – kvalitet og presist levert. Velkommen til TS Trykk!

Vær sikker på at det virker når det kommer fra oss

Den store forskjellen ligger i det du ikke ser med det blotte øyet. Forvirret? Ja, det håper vi virkelig. Her er mer: Det spiller ingen rolle om du har fått noe billig, om det ikke virker eller om du får det for sent. Og det spiller heller ingen rolle om det er et bra resultat om det leveres til feil tid eller i et feil opplag. Eller om kvaliteten er like jevn som en berg- og dalbane.

Tysk orden på gulvet!

Sentralt i bedriften står det en tysker –  altså en trykkmaskin som kjører åtte farger 70/100, type 708, sammen med andre maskiner som er vel så viktig for det endelige resultatet.

I tillegg til trykkmaskiner må menneskelig kraft til for at vi skal kunne levere som forventet. Vi teller 17 dyktige medarbeidere, her finner du blant annet trykkere, bokbindere og reproteknikere. Alle som står i stillinger som krever bevis på at de håndterer faget hos oss er fagarbeidere. Noen har også fått opplæring fra bunnen. TS Trykk lever av og for proffe folk og tjenester – ikke tilfeldigheter …

Hvis forventet kvalitet er kjedelig, så er vi vel det

Det som gjør oss i TS Trykk så kjedelige er at vi leverer kvalitet til avtalt tid. Aldri noe å klage på, sier kundene. Det er det ikke mye spenning i, det innrømmer vi. Spenningen ligger heller i om vi oppdager noe som ikke er helt perfekt, slik at vi kan gjøre noen forbedringer underveis. Trykking er på mange måter det samme som seiling. Du må hele tiden justere kursen etter hvor vinden kommer og hvor du skal seile. Tro oss når vi sier at vi heller snakker om trykking enn seiling.

50 000 bøker på én telefon

Det er også viktig å ta telefonen når noen ringer, en vet aldri hva som venter i den andre enden. Her er Morten, Toms sønn: ”Da telefonen ringte en ettermiddag, hørte jeg en stemme si: ”Vi har hørt at dere er flinke til å svinge dere og gjøre en god jobb.” Da Morten svarte bekreftende på det, satt bedriften plutselig med et bokprosjekt mellom hendene som ikke ville gi seg før opplaget var på 50 000.

Kunsten å ta i et tak …

I tillegg har TS Trykk fått flere priser, blant annet medvirkende i Farmand-prisen og andre for utmerket jobb. Vi kan ikke betale våre faste utgifter med priser, men det er virkelig hyggelig å bli … bokstavelig talt …satt pris på.

Du får kanskje en litt møkkete hånd å hilse på om du kommer innom en dag, for vi er ikke redde for å ta i et tak, men det tåler du vel.

Solid kompetanse samlet

I 2018 ble Spectra Offset en del av TS Trykk, Spectra har over 40 års erfaring og har vært ledende innen spesialproduksjoner og plasttrykk.

I 2019 ble Litografia også en del av TS Trykk. Litografia feirer 100-årsjubileum i 2022, og flere av Edvard Munchs kjente litografier ble trykket på trykkeriet på Nordstrand, og noen av dem kan i dag sees på Munch-museet i Oslo. Les mer om historien til Litografia her.

Det er med andre ord mange års kompetanse, fagarbeid og solid håndverk som i dag er samlet på TS Trykk.

 

IMG_20200902_0755431
IMG_20200902_0754541
IMG_20200902_0756341
IMG_20200902_0758131