Trykt i Norge - et norsk kvalitetsstempel

Trykt i Norge er et kvalitetsstempel som viser at en trykksak er produsert i Norge av et norsk trykkeri. Og av en seriøs bedrift med fokus på miljøet og omtanke for lokalsamfunnet. Merkeordningen er utviklet av Grafisk Bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening.

Det er kun trykkeriet som er medlem av Grafisk Bransjeforening som kan benytte merket.

Ønsker du å bruke kvalitetsmerket Trykt i Norge på dine trykksaker?

Vi opplever at mange kunder ønsker å benytte seg av merket på sine trykksaker, det signaliserer kvalitet og trygghet. I tillegg viser det at kunden tar samfunnsansvar ved å støtte lokalsamfunnet og ta vare på norske arbeidsplasser.

Trykk her for å komme til nettsiden der du kan laste ned kvalitetsmerket.

Stolt medlem

TIN_primarlogo_rgb
tin_ts

TS Trykk er medlem av Grafisk Bransjeforening, det vil ai at vi stolt kan benytte merket Trykt i Norge på alle trykksaker som vi produserer. Dersom du som kunde ønsker å bruke merket på dine trykksaker kan du laste det ned her hos oss. Hver og en godkjente medlemsbedrift har sitt unike merke, der eget lisensnummer er en del av logoen. Kontakt oss for å få vite mer.

Ja til kortreiste trykksaker

Norske leverandører konkurrerer hver eneste dag med en omfattende import av trykkeritjenester. I løpet av de siste årene har vi sett en nedgang i den norske grafiske produksjonen, det synes vi er trist og det får store konsekvenser langt ut over trykkeriene som blir rammet. Les blogginnlegget hos Litografia om problematikken her.  Å velge et norsk trykkeri når du kjøper grafiske tjenester som kvalifiserer for å bruke merket, er et verdifullt bidrag til ditt lokale næringsliv.

Det er flere fordeler ved å velge kortreiste trykksaker. Du bidrar til å verne om den norske trykkeribransjen, og beholde lokale arbeidsplasser. Ved å trykke merket på dine trykksaker viser at du setter pris på norsk håndverk, og at du tar kvalitet og kundeservice på alvor.

Les mer om merkeordningen Trykt i Norge her.